Koje usluge građani mogu ostvariti putem Informacijskog servisa Grada Rijeke?

Informacijski servis Grada Rijeke

Prijavom na ovaj servis građani imaju mogućnost on-line pristupa računima objedinjene naplate troškova stanovanja (voda, odvoz smeća, komunalna naknada, očitanje plinomjera...), uvid u stanje kredita za kupnju stana, sve financijske transakcije vezane uz najam poslovnih prostora u vlasništvu Grada Rijeke te uvid u dokumente i porezna rješenja koja tvrtkama izdaje gradska uprava. Pri korištenju aplikacije osigurana je najviša razina privatnosti podataka.
 

eUsluge putem kojih je moguće ostvariti uvid u stanje računa:

  • Uvid u stanje kredita za kupnju stana u vlasništvu Grada Rijeke - Stanovnici Rijeke koji su kupili stanove od Grada Rijeke imaju mogućnost dobiti cjeloviti uvid u podatke o otplati kredita za kupnju stana sa svim detaljnim opisima transakcija
  • Objedinjena naplata troškova stanovanja - Građani imaju mogućnost on-line pristupa svojim računima komunalnih troškova (voda, komunalna naknada, odvoz smeća, utroška plina itd.). Putem ove usluge građani mogu prijaviti očitano stanje plinomjera.
  • Zakup poslovnih prostora - Ovaj dio on-line usluga namijenjen zakupcima poslovnih prostora u vlasništvu Grada Rijeke.

ON-LINE OBRASCI
Dostupni su i online obrasci koji se direktno šalju djelatniku gradske uprave, a uz zahtjev se mogu priložiti i različiti prilozi (slike, dokumente i sl.). To su obrasci koji ne zahtjevaju dodatnu dokumentaciju ili upravnu pristojbu.
E-sandučić nudi mogućnost slanja elektroničkih poruka administratorima Informacijskog servisa Grada Rijeke ili osobama zaduženim za obrasce ili ostale servise. Ukoliko je građanin primio poruku u svoj e-sandučić, na e-mail će mu o tome stići obavijest.
E-mail: isgr@rijeka.hr

Možda vas zanima i...