Povlaštena parkirna karta

Na blagajni u Službi parkirališta, Jelačićev trg 3, možete kupiti povlaštenu parkirnu kartu te platiti dnevnu parkirnu kartu.

RADNO VRIJEME blagajne je radnim danom od 6.30 do 19.30 sati, te subotom od 7.30 do 16.30 sati.

Pravo na povlaštenu parkirnu kartu ima
 
  • FIZIČKA OSOBA koja ima prebivalište ili boravište na području na kojem se obavlja naplata parkiranja, što dokazuje osobnom iskaznicom ili uvjerenjem MUP-a RH o adresi stanovanja i ugovorom o najmu stana ovjerenim kod javnog bilježnika, i ima vozilo registrirano na svoje ime što dokazuje valjanom prometnom dozvolom. Pravo na povlaštenu parkirnu kartu ima i fizička osoba sa statusom invalida rata što dokazuje rješenjem Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, odnosno Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi.
  • PRAVNA OSOBA koja koristi poslovni prostor na području na kojem se obavlja naplata parkiranja, što dokazuje ugovorom o zakupu odnosno izvatkom iz zemljišnih knjiga o vlasništvu poslovnog prostora, ima vozilo registrirano na ime pravne osobe što dokazuje valjanom prometnom dozvolom.
  • FIZIČKA OSOBA – OBRTNIK koja koristi poslovni prostor na području na kojem se obavlja naplata parkiranja, što dokazuje ugovorom o zakupu odnosno izvatkom iz zemljišnih knjiga o vlasništvu poslovnog prostora, ima vozilo registrirano na svoje ime što dokazuje valjanom prometnom dozvolom.

Cijene povlaštenih parkirnih karata
Cijena povlaštene parkirne karte za fizičke osobe koje imaju prebivalište na području na kojem se obavlja naplata parkiranja iznosi 40,00 kn mjesečno. Isto vrijedi i za invalide Domovinskog rata, vijećnike i predstavnike medija. Cijena mjesečne parkirne karte za pravne osobe i fizičke osobe  iznosi 500,00 kn mjesečno.
Odgovorne službe:
Rijeka Plus d.o.o. - Sektor parkirališta

Adresa:
Jelačićev trg 3
Rijeka 51000
Tel: +385 51 330 775
Fax: +385 51 330 214
Internet: https://www.rijeka-plus.hr/


Zadnja izmjena: 19.10.2016.