Sufinanciranje programa sanacije i obnove grobnih mjesta na grobljima Kozala i Trsat

Pravilnikom o korištenju sredstava spomeničke rente za provođenje Programa sanacije i obnove grobnih mjesta na grobljima Kozala i Trsat, ("Službene novine Grada Rijeke" broj 9/15) određeni su uvjeti i mjerila za dodjelu sredstava za obnovu grobnih mjesta koja se nalaze na području zaštićenih kulturno povijesnih cjelina Grobalja Kozala i Trsat određenih Rješenjem Ministarstva kulture Republike Hrvatske., Uprave za zaštitu kulturne baštine. Uvrštenje Programa na Listu prioriteta za sufinanciranje obnove grobnog mjesta provodi se putem Javnog poziva za dostavu prijava koji se objavljuje svake godine.Za ispunjavanje obrasca registrirajte se ili prijavite u Informacijski servis Grada Rijeke


Poveznica: Informacijski servis Grada Rijeke

Upute za korištenje Informacijskog servisa Grada Rijeke možete pronaći OVDJE.

Novi korisnik koji nema korisnički račun u Informacijskom servisu Grada Rijeke mora izvršiti registraciju u sustav.

  • ​Registracija se izvršava na način da korisnik upisuje svoje osobne podatke, te sam odabire svoje korisničko ime i lozinku za prijavu u sustav.
  • Nakon popunjavanja svih podataka na upisanu email adresu korisnik će dobiti aktivacijski link kojeg je potrebno potvrditi kako bi se dovršila registracija i aktivirao korisnički profil.

  • Nakon registracije i prijave potrebno je u dijelu ''Obrasci'' pronaći kategoriju ''Kultura", odabrati obrazac prijave „ Sufinanciranje programa sanacije i obnove grobnih mjesta na grobljima Kozala i Trsat". 

  • ​Nakon ispunjavanja e-Obrasca dodaju se prilozi sa ostalom potrebnom dokumentacijom. Broj priloga ne može biti veći od 10.

  • Postojeći korisnik u sustav ulazi upisom svojeg korisničkog imena i lozinke, te odabirom akcije 'Prijava'.Odgovorne službe
Radno vrijeme
  • ponedjeljak - petak od 8-16 h

Osoba za kontakt
Tehnička podrška pri ispunjavanju e-prijavnica