Zahtjev za korištenje usluge SMS servis informiranja poduzetnika

Prijava na SMS servis za informiranje poduzetnika

SMS servis za informiranje poduzetnika pruža mogućnost besplatne usluge dostave aktualnih informacija o programima poticaja Grada Rijeke, edukacijama, natječajima i ostalim sadržajima za poduzetnike. Navedene informacije korisnici sustava dobivaju putem SMS poruka na mobilni telefon.

Sukladno Općoj uredbi o zaštiti osobnih podataka  suglasni ste da osobne podatke sadržane u ovom obrascu Grad Rijeka koristi u svrhu i na način opisan u Pravilima o korištenju osobnih podataka na portalu eUsluga.
Sadržaje koje ste do sada poslali putem online obrazaca putem portala eUsluga nećemo obrisati, ali ćemo ukloniti Vaše osobne podatke i pridružiti im oznaku anonimnosti  - „Gost“.
Za više informacija o korištenju Vaših podataka i za upite vezane uz način korištenja i obradu vaših podataka na portalu eUsluga možete nam se obratiti na email adresu: isgr@rijeka.hr.

Zahtjev za korištenje usluge SMS servis informiranja poduzetnika se podnosi:
 
  • ispunjavanjem obrasca u PDF-u: Zahtjev za korištenje usluge SMS servis informiranja poduzetnika, slanjem na E-mail ili poštom na: Trg Sv. Barbare 2, 5100 Rijeka

  • ispunjavanjem Online obrasca "GRAD RIJEKA - Poduzetništvo - Zahtjev za korištenje SMS servisa za informiranja poduzetnika" koji se šalje direktno Upravnom odjelu za gospodarstvo, razvoj, ekologiju i europske projekte: 

Odgovorne službe
Upravni odjel za gospodarstvo, razvoj, ekologiju i europske projekte


Adresa
Trg Svete Barbare 2
51000 Rijeka

Radno vrijeme
ponedjeljak - petak od 8-16h

Osobe za kontakt